Aeroseums skolfond – ansök om fria skolbesök!

Genom välvilliga donationer och gåvor från privatpersoner, fonder, stiftelser, föreningar och företag kan Aeroseum under en begränsad tid erbjuda fria skolbesök!

Aeroseums skolfond syfte är att väcka intresse för historia, naturvetenskap, teknik och matematik hos barn och ungdomar. Skolfonden ska vara ett stöd för att kunna genomföra ett studiebesök eller skolresa hos Aeroseum.

Förskolor, skolor och fritidsverksamhet i hela Sverige är välkomna att ansöka om att besöka Aeroseum utan att erlägga entré och avgift för Aeroseums skolpedagog. Ordinarie entréavgift är 60 kr per elev och 500 kr för Aeroseums skolpedagog.

Ansökningsperioden är fortlöpande under året, och behandlas i tur och ordning som de inkommer. Svar på ansökan kan förväntas inom 2 veckor.

Koppla upp dig på länk till Aeroseum

Välkomna att delta i Aeroseums digitala skolprogram online. Vi erbjuder anpassade guidningar via internet. Tillsammans med vår skolpedagog får ni besöka ett atombombsäkert bergrum 30 meter under jord och upplev kalla krigets atmosfär. Elever och lärare kan interagera och ställa frågor under online-besöket.

Vid frågor maila gärna till skolan@aeroseum.se

För att ansöka vänligen fyll i ansökningstalongen nedan:

12 + 10 =