Prisuppgifter

Skolprogram utan handledare: 60:-/elev
Handledare: + 500:-/Grupp (Grupp max ca 30 elever)
Medföljande pedagoger: Fritt

Efter bokat skolbesök finns möjlighet att boka ett gratis förberedande planeringsbesök för pedagogerna.
Obs! Även detta måste förbokas.

Simulatorer

På Aeroseum finns många simulatorer. Vi har även en som är anpassad för rullstolsburna.  För att nyttja våra simulatorer tillkommer dock en extra avgift. För mer information kontakta skolbokningen på 031- 558300 eller skolan@aeroseum.se

Mat

Enkel mat finns att köpa i Café Markan (t.ex. hamburgare, varm korv, pannkakor, smörgåsar) till mycket förmånliga priser.
Elever och lärare har även möjlighet att ta med lunchpaket och äta på anvisad plats. Skolor som tar med större mängder mat till hela elevgrupper kan få hjälp av oss att transportera den ner i berget. Kom bara ihåg att tala om detta vid bokning!

Sök stöd för resan till Aeroseum

Det är möjligt att söka stöd från Västra Götalandsregionen (arrangörsstödet) för er resa och ert besök. Det är kommunala samordnaren avgör om stöd kan betalas ut. Det finns två olika stöd som går att söka: Resestöd samt subvention av entréavgifter/guideavgifter. Läs mer om stödet: HÄR

Extra service

Vid dåligt väder erbjuder vi skjuts från busshållplatsen “Säve Depå” och fram till dörren på Aeroseum med hjälp av minibuss. Förboka gärna.