Sommarens höjdpunkter

24e jun - 18e aug

Sommarens höjdpunkter

Fira sommaren med oss på Aeroseum! 🌞✈️

I vår bergshangar spelar det ingen roll om det är regn eller sol ute, här nere är det stadiga 19 grader året runt.

På Aeroseum finns det alltid något roligt och spännande att upptäcka!

☀️ Sommarnöjen för hela familjen. Från vecka 26 till vecka 33 kommer vi på Aeroseum bjuda på sommarens höjdpunkt för alla besökare. Varje vecka kommer det vara en ny och rolig aktivitet för hela familjen!

✈️ Var pilot för en dag. Testa att sitta i våra flygplan samt helikoptrar och dröm dig bort hur det känns att vara en pilot för en dag. Eller testa att flyga någon av våra flygsimulatorer i våran simulatorhall.

🐑 Upplev våran natur. Träffa på våra får på utsidan, titta på karparna i dammen eller njut av en picknick på våran utkiksplats tillsammans med vackra träkonster såsom en uggla, en propeller och ett flygledartorn skapat av Malin på Björns motorsågskonst.

🎨 Utforska din kreativa sida. Var med och gör en ansiktsmålning, pyssla i våran skaparverkstad eller delta i en av våra spännande specialguidningar.

🍩 Avnjut en god fika. Samla familjen och ta en god fika eller en glass i café Markan medan ni kollar på våran unika utställning med skalaflyg som finns i taket. Dessa konstnärliga mästerverk ger en extra dimension till eran fikastund.

Håll utkik på våra sociala medier och vår hemsida varje måndag för att få veta mer om veckans höjdpunkt. Vi uppdaterar vår Facebook och Instagram med all information du behöver för att inte missa något.

Observera: Alla aktiviteter ingår inte i entréavgiften!

Vi ser fram emot att fira sommaren tillsammans med er på Aeroseum! 🌞🎉