Café markan

Bra utbud av prisvärd fika, smörgås och enklare maträtter

Café Markan

CAFÉ MARKAN – Välkommen till Flygets Smakupplevelse!

Slå er ner och njut av en paus i Aeroseums charmiga café Markan, även känt som “marketenteri.” Här möts fikasugna barnfamiljer och flygentusiaster från hela världen i en atmosfär som andas gemenskap.

Vår meny erbjuder lättare matalternativ, från klassiska korv med bröd till vällagade paninis och delikata pannkakor. Sötsuget stillas med vårt utsökta utbud av glass och fika. Dessutom har vi ett omfattande sortiment av glutenfria och laktos/mjölkproteinfria alternativ. Självklart finns det också vegetariska läckerheter för de som önskar.

Glöm inte att utforska vår välfyllda flygshop – en skattkista för alla åldrar med en passion för flyget. Från spännande flygfilmer till detaljerade plastmodeller, lockande böcker och leksaker som väcker den inre piloten hos stora som små.

SKALAFLYG – En Himmelsk Upplevelse ovanför Era Huvuden!

Lyft blicken mot taket och upptäck vår unika utställning med skalaflyg. Dessa konstnärliga mästerverk ger en extra dimension till er fikastund, skapade för att avnjutas medan ni umgås. Varje detalj i dessa miniatyrflygplan berättar en historia och förhöjer den redan magiska atmosfären på Café Markan.

Sätt er till rätta, låt er smaklökarna och fantasin flyga fritt, och upplev Flygets Smakupplevelse på Café Markan – där varje besök blir en resa genom både smaker och flyghistoria.