Välkommen att slå er ner för en fika i Aeroseums prisvärda café Markan eller marketenteri som det egentligen heter. Markan är den naturliga mötesplatsen på Aeroseum här träffas både fikasugna barnfamiljer och flygentusiaster från hela världen.

Sortimentet är lättare mat (korv & bröd, panini, pannkakor mm) och glass & fika. Vi har även ett stort utbud av glutenfritt och laktos/mjölkproteinfritt i sortimentet. Naturligtvis finns även vegetariska alternativ.

Passa även på att ta en titt i vår välfyllda flygshop. Aeroseums shop har något för alla, stora som små som gillar flyg!

Vi har bland annat ett stort sortiment av flygfilmer, plastmodeller, böcker och roliga leksaker allt med flyganknytning.

Aeroseums bokantikvariat

Sortimentet består av nya och begagnade flygböcker. I hyllorna finns mellan 1500-2000 volymer, de flesta på engelska. Böcker skrivna på svenska är ca 15 % av det totala antalet. Det finns även böcker på de övriga skandinaviska språken. Ämnesområdet flyg är omfattande så i sortimentet ingår böcker om flygplanstyper, svenska flygvapnet, biografier, civilt och militärt flyg, flygplatser, segelflyg mm.

Varmt välkomna att botanisera i hyllorna

Har ni frågor om sortimentet så kontakta gärna Claes Berg på telefon eller mail 0703401187. claes.berg@outlook.com