Vill du bli volontär?


Har du lust att vara en del i vår verksamhet? Då kan du bli volontär hos oss. Vi är ett glatt gäng, som träffas på tisdagskvällarna och utan ersättning arbetar med olika projekt, som utvecklar Aeroseum och bevarar Berget och dess spännande historia i sitt ursprungliga skick. Vi behöver volontärer med all typ av kunskap och erfarenhet. Yngre och äldre, kvinnor och män.
Är Du aktiv volontär, har Du möjlighet att en gång per år följa med på en dagsresa till något intressant besöksmål, som har med flyg att göra ex en aktuell flygdag. Dessutom bjuder Aeroseum sina volontärer på grillafton i juni och höstgryta i december.
SÅ HÄR BLIR DU VOLONTÄR:
För att få arbeta som volontär måste du delta i en utbildning i två steg.
Den första delen är en informationsträff där du får veta mer om vår verksamhet, göra en rundtur i berget och fylla i en blankett med personuppgifter och intresseinriktning.
Nästa steg är en säkerhetsutbildning på ca 2 timmar som alla måste delta i för att få arbeta på Aeroseums område.
Efter detta kan du delta i vårt arbete. Du kan antingen bli knuten till ett längre projekt eller anmäla dig till något tillfälligt jobb.
Har du frågor eller är intresserad av att delta?
Vänligen kontakta: Bengt-Arne Palmqvist,
0707-61 69 60, bengt-arne.palmqvist@aeroseum.se
 
Volontärsträffar
Ungefär en gång i månaden under den aktiva volontärssäsongen träffas vi för att lyssna på ett intressant föredrag, få aktuell information om Aeroseum och de olika volontärsprojekten, samtala och fika m.m.
Varmt välkomna!